Újraindult a Vörömarty Járat – legközelebb november 25-én szállhatnak fel

November 10-én fantasztikus élményben részesülhetett egy igazán különleges társaság. Újraindult ugyanis a Vörösmarty Járat, amelynek utasai Budapestről utaztak Székesfehérvárra, majd átszálltak A Vágy nevű villamosra, hogy az estét színészeinkkel töltsék együtt egy finom vacsora keretében. Legközelebb november 25-én indul a Járat, akkor a Julius Caesar csapatával találkozhatnak.


A társaság az Etele téren gyülekezett, hogy egy különbusszal érkezzenek a Vörösmarty Színházhoz. Már az utazás is izgalmas volt (és nem csak a budapesti forgalomból való kikászálódás miatt), hiszen a Vörösmarty Színház igazgatójával virtuálisan körbejárhatták a színházat, majd beleshettek a kulisszák mögé, megnézhették, hogyan készült A Vágy nevű villamos. Az előkészületeknek hála a vendégeket már szép terített asztalok várták az előadás után.

Az előadás után Dr. Szikora János igazgató köszöntötte a vendégeket, a gyors átöltözés után pedig megérkeztek A Vágy nevű villamos szereplői is, akik egy-egy asztaltársaságnál helyet foglalva meséltek az előadásról, magukról, vagy éppen amilyen kérdés felmerült. És mondhatjuk, hogy a kezdeti izgalom után igazán kötetlen beszélgetések alakultak ki mindenhol. A háromfogásos, gyertyafényes vacsora után mindenki csillogó szemmel távozott, hiszen ezen a különleges estén nemcsak egy remek színházi élménnyel lettek gazdagabbak. Ahogy egyik vendégünk, Danó Dorka mondta: Szerintem nagyon szuper volt, tetszett, hogy az odaút ki volt töltve videókkal. Előtte nem hallottam még ilyenről, hogy színházi járat egybekötve a színészekkel közös vacsorával. Hihetetlenül tanulságos és élménydús volt a Kricsár Kamill asztalánál eltöltött este. Kiderült, hogy hogyan építi fel a karakterét, mit tud még az előadás alatt hozzátenni, és persze mint embert is megismerni nagyszerű volt. Sajnálom, hogy nem tudtam/tudtunk vele többet beszélgetni. Ráadásul az étel is isteni volt!


A Vörösmarty Járat legközelebb november 25-én indul, a végállomás pedig mi más lehetne, mint a Vörösmarty Színház és Julius Caesar. Jelentkezni az alábbi linken lehet!

Fotók: Fejér-Erdélyi Teréz / Vörösmarty Színház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése