Ünnepi programsorozat indult a Budapest Bábszínházban

Karácsonyfa díszítéssel, fotósarokkal és közös daltanulással várja nézőit a Budapest Bábszínház az adventi időszakban. A tavalyi évhez hasonlóan a színház a KöJkök a Gyermekotthonban Egyesülettel együttműködve gyermekotthonok kis lakóinak indít jótékonysági akciót.

Forrás: Budapest Bábszínház

November 27-én, advent első vasárnapján kezdetét vette az ünnepi programsorozat a Budapest Bábszínházban. A Holle anyó előadás után karácsonyfadíszeket készíthettek a gyerekek és szüleik, majd az aulában a színház karácsonyfáját is együtt díszíthetik fel a társulat tagjaival.

December 4-én folytatódik a program, a délelőtti előadás után mézeskalácsokat készíthetnek a nézők, majd december 11-én délután a Babaróka után egy karácsonyi hangulatú fotósarokban fotózkodhatnak a családok.

Aranyvasárnap Az utolsó bárány után az előadás szereplőivel karácsonyi dalokat tanulhatnak a gyerekek.

Idén karácsonykor a Budapest Bábszínház ismét összefogott a KöJkök a Gyermekotthonban Egyesülettel, hogy 100 rászoruló, gyermekotthonban élő gyermek karácsonyi kívánságát teljesítsék.

A bábszínház ezúttal is arra kéri nézőit, vegyenek részt velük ebben az akcióban, hogy együtt tegyék szebbé a gyerekek karácsonyát! A kívánságokat az aulában, a karácsonyfára felakasztott átlátszó gömb díszekben találják meg.

Részletek a kezdeményezésről az alábbi oldalon olvashatók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése