A Disney centenáriumi turnéjának egyik helyszíne Budapest

Világ körüli turnéra indul a 100 éves évfordulóját ünneplő Disney, amely december elején ismertette a koncertsorozat állomásait. A ismert mese- és filmjelenetek zenéi 2023. október 15-én csendülnek majd fel a Papp László Budapest Sportarénában, a Hollywood Sound Orchestra közreműködésével.

Forrás: Green Stage Production

A „Disney100: A koncert” műsorában olyan népszerű mesefilmek és filmek legjobb dalait mutatják be, mint A Szépség és a Szörnyeteg, a Mary Poppins, az Encanto, de megjelennek a Pixar, a Star Wars és a Marvel világának legkiemelkedőbb mozzanatai is.

Magyarországon 84 évvel ezelőtt mutattak be először Disney-mesét, a centenárium alkalmával viszont az első megjelent animáció, az Alice Csodaországban is megelevenedik, amely 1923-ban került forgalomba. Ezt az évszámot tartjuk a The Walt Disney Company születési évének.

Az arénaturné április 13-án Németországban debütál majd, és bejárja Európát: többek között Svájcban, Ausztriában, Olaszországban, Magyarországon, Svédországban, Norvégiában, Csehországban és az Egyesült Királyságban is elérhető lesz.

1923-as alapítása óta a The Walt Disney Company küldetése, hogy a történetmesélés erejével világszerte szórakoztassa, tájékoztassa és inspirálja az embereket. A Disney meséi életre keltik a varázslatot, az álmokat, és olyan bámulatos világokba repítik a nézőket, melyeket elbűvölő, díjnyertes dallamok és lenyűgöző képi elemek alkotnak.

Jegyek online az Eventim hálózatában kaphatók, személyesen pedig a Tex országos jegyirodáiban válthatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése