Egy tányér étellel a Centrál Színházért

Az Anker közben található Madhouse gasztrokocsma összefogott a Centrál Színházzal, és egy előadás ihlette menüvel bővítette étlapját. A kezdeményezés jótékony célt is szolgál, hiszen az étel megrendelésével a vendéglátóhely a színházba járás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet – adta hírül a Funzine.

A 2:22 (egy kísértettörténet) szereplői (forrás: Centrál Színház)

A december 30-tól rendelhető séfajánlatot a színház legújabb előadása, a 2:22 (egy kísértettörténet) inspirálta, amely amellett, hogy a Centrál Színház első krimi- és kísértettörténet-bemutatója, több szempontból is formabontó produkciónak ígérkezik. A Centrál Színház menü by Piszkor fogásait is ennek mentén készítették el az ételek megálmodói.

A Funzine információ szerint a menüsorban olyan különlegességek szerepelnek, mint az előételként felszolgált olívabogyó tapenade kovászolt kenyérrel, és vörösboros szilvaleves, vagy a főételként tálalt bélszín, szarvasgombás burgonyával és rókagombával. A desszert egy whisky-s sable breton.

A 2:22 (egy kísértettörténet)-re jegyet váltók ráadásul extra kedvezményt is kapnak, ugyanis a belépő felmutatásával az előadás előtt hivatalosak egy kávéra, utána pedig egy pohár ház sörére vagy ház borára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése