Összművészeti esttel búcsúzik a FÉLonline

Március 6-án, a Három Hollóban tartja búcsúestjét a FÉLonline.hu, amely a tavalyi év végétől online archívumként működik tovább. Az összművészeti eseményen a FÉL szerzőinek különleges felolvasásán túl többek között pop-up kiállítással, kortárstánc-előadással és versfeldolgozásokkal várják a közönséget, de levetítenek majd egy filmet is a lap fennállásának tizenöt évéről. 

Az esten a vezető, fiatalok által szerkesztett kortárs művészeti lapok, periodikák is képviseltetik magukat: a Nincs folyóirat, a Rost irodalmi lap és az F21 magazin alkotóinak felolvasása után a 2020-as évek első felének lapszerkesztői és szerzői kerekasztal-beszélgetésen mutatkoznak be.

A búcsúest programját a Fiatal Írók Szövetségének (FISZ) könyvvására teszi még színesebbé, amelyen a FÉLonline.hu szerzőinek a FISZ gondozásában megjelent könyveit is árusítják majd.

A helyszínen vehetők át a FÉL_búcsúbazár (https://felonline.hu/bucsubazar/) merchandise tárgyai és az idén késő őszre tervezett Emlékkönyv is nagy kedvezménnyel elővásárolható majd. (A búcsúbazár portékái és a készülő könyv mellé a jegyet ajándékba adják a szervezők, egyébként február 28-ig elővételben 1000 Ft-ért, a helyszínen pedig 2000 Ft-ért lehet megvenni. A FISZ könyvvásárban a jegy árából 1000 Ft mindkét esetben levásárolható.)

A rendezvény részletes programja a FÉLonline oldalán érhető el, jegyeket a https://tixa.hu/FEL_bucsuest linken és a helyszínen lehet venni.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése