Áprilisban operettektől hangos a Benczúr Ház

Zenés utazásra készül György-Rózsa Sándor, aki április 27-én a legnépszerűbb operettslágerekkel és izgalmas kulisszatitkokkal várja a közönséget a Benczúr Házba. A Budapesti Operettszínház művésze nem egyedül érkezik az estre, partnere a színház egyik primadonnája, Lévai Enikő lesz.


A két színész számos alkalommal játszott már együtt a Budapesti Operettszínház előadásaiban, elég, ha csak a János vitézre vagy a teátrum új bemutatójára, a Mária főhadnagyra gondolunk.

Közös színházi kalandozásaikat a Benczúr Házban is felidézik, hiszen amellett, hogy mesélnek pályájukról és a találkozási pontokról, felcsendülnek azok az ismert dalok is, melyek alapvetően határozzák meg a pályájukat. De természetesen nem maradnak ki a műsorból azok a melódiák sem, melyek különösen közel állnak a szívükhöz.

A körülbelül egy-másfél órás zenés beszélgetés keretét Lehár Ferenc-, Huszka Jenő- és Kálmán Imre-művek adják, a művészek azonban szeretnék bevonni a nézőket is a játékba. György-Rózsa Sándor Facebook-oldalán bárki kérdezhet, megoszthatja a gondolatait a színházról, a színművész pedig a Benczúr Házban válaszol majd ezekre a levelekre.


A dalok ezúttal zongorakísérettel szólalnak majd meg, melyben Szekeres László, a Budapesti Operettszínház korrepetitora, zenei munkatársa lesz a művészek segítségére.

Az estre jegyek még korlátozott számban válthatók a jegy.hu oldalán!

Fotók: Tót Rózsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése