Először ad koncertet Magyarországon a Hollywood Vampires

Először érkezik Magyarországra a Hollywood Vampires, amely június 18-án csap a húrok közé a Papp László Budapest Sportarénában. A „vámpírok” vérpezsdítő, dinamikus, intenzív, energikus, katartikus és rendkívül izgalmas rockzenével várják az érdeklődőket, előzenekarként pedig a DECADANCER zenekar hangolja a közönséget.

Valódi legendák csapnak a húrok közé 18-án este, hiszen ki ne ismerné Johnny Deppet, Alice Coopert, az Aerosmith gitárosát, Joe Perryt, vagy a virtuozitásáról ismert Tommy Henriksent. A koncerten elhangzanak majd az új, Rise című stúdióalbumuk legütősebb dalai, mellyel a zenekar méltóképpen szeretne tisztelegni a zeneirodalom nagy hősei előtt. A 16 dalból álló korong eltér a banda 2015-ös debütáló lemezétől, ezen ugyanis főként saját szerzemények szerepelnek.

A zenekar koncert-repertoárjában ezen felüligazi különlegességek is találhatók: mivel rajonganak a klasszikus brit rockért, olyan zenei ínyencségekkel is érkeznek, mint a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie, vagy éppen a Motörhead számai.

A turné, melynek keretében Budapestre látogatnak, július 5-én vette kezdetét a Yorkshire-i tengerparton. A 2023-as turnéja előtt a Hollywood Vampires frontembere, Alice Cooper így nyilatkozott: „Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken! Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Christ és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!

Joe Perry hozzátette: „Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom! Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.

A két zenész a magyar közönségnek is üzent:


Bár az este a Vámpírokról szól, egy magyar banda is a húrok közé csap Cooperék előtt: a DECADANCER zenekar tagjai – Ficzkó András, Mátyás Attila, Fűzfa (Pocky) Zoltán és Gerő Balázs – már nagy zenei múltra tekintenek vissza, összetartó barátságuk és közös zenei vágyuk hajtotta őket az együttes létrehozására. Szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkotnak egyedi zenei stílusban, amit a Hollywood Vampires koncert előtt hallhat a közönség.

Jegyek még korlátozott számban kaphatók az Eventim hálózatában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése