Dupla premierrel kezdi az évadot a Madách Színház

Különleges bemutatóval kezdi 2023/24-es évadát a Madách Színház, amely a 2000-es évek egyik legnépszerűbb romantikus vígjátékát, a Micsoda nőt adaptálja színpadra. A Pretty Woman mellett egy koncertmusicallel is készül a színház, a SIX-et októberben láthatják majd a nézők.

Fotó: Jardek Szabina / Madách Színház

A Pretty Woman próbái már tavasszal elkezdődtek, egy rövid nyáriszünet után pedig újult erővel próbál a társulat a Madách Színház új bemutatójára. A modernkori Hamupipőke-történet 23 éve hódította meg a mozivásznat, Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével.

A szeretetre vágyó escortlány és a sikeres üzletember szerelméről szóló történet musical-változatához Bryan Adams írt zenét a ’80-as, ’90-es évek rockzenéjének stílusában. A Madách Színházban az előadás non-replicaként kerül színre szeptember 15-én.

„Megterhelő próbaidőszakon vagyunk túl, amely abból a szempontból is egyedinek mondható, hogy a Pretty Woman musicalt, és az októberben debütáló SIX koncertmusicalt párhuzamosan készítette ugyanaz a kreatív csapat. Nyárra már mindkét előadás körvonalai látszottak, egy rövid szünet után pedig most az utolsó, a legnehezebb időszak következik. Minden premier előtt a legizgalmasabb az utolsó néhány hét, amikor az előadás minden eleme: díszlet, jelmez, zenekar, és persze a színpadon álló művészek munkája is összeáll, és ami most hatalmas erőfeszítésnek látszik, annak a bemutatóra imponáló könnyedséggel kell megtörténnie” – árult el néhány kulisszatitkot Szirtes Tamás, a színház igazgatója, a darab rendezője.

A főbb szerepeket többes szereposztásban láthatják majd a nézők: Vivian-t Gubik Petra, Arany Tímea és Zámbó Brigitta alakítják, Edward Lewis szerepében Pesák Ádám és Solti Ádám lesz látható. Új karakterként tűnik fel Happy Man, aki számos szerepet játszik el és elmeséli a történetet. A rengeteg játéklehetőséget és gyors átalakulásokat kínáló szerepet Borbély Richárd, Sánta László és Serbán Attila formálják meg. Vivian legjobb barátnőjét Kecskés Tímea, Molnár Györgyi és Sári Évi játsszák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése