Ingyenes utcabállal köszönti az új évadot a József Attila Színház

Szeptember 16-án a színház előtti téren utcabált rendez a József Attila Színház, melyen az érdeklődők ízelítőt kaphatnak a repertoáron lévő előadásokból, valamint lehetőségük van találkozni a teátrum művészeivel is.


A programok sorát 14 órakor Nemcsák Károly igazgató köszöntője nyitja, melyet egy kifejezetten családoknak szánt Mesekoncert követ. A közönségkedvenc mesék slágereit Szucskó Noémi és Brunczlík Péter előadásában hallhatják a kicsik, de nem érdemes messze menni, mert közvetlenül utánuk Jónás Andrea és Blazsovszky Ákos játékos feladatokkal készül.

Aki kilátogatott a Pozsonyi Piknikre, már találkozhatott a színház első nagyszínpadi bemutatója, a Vértestvérek történetével, melynek részletei ezúttal az utcabálon csendülnek fel Pikali Gerda, Chajnóczki Balázs, Fekete Gábor, Lukács Dániel, Horváth Csenge, Horváth Sebestyén Sándor, Kékesi Diána, Veres Dóra, Vianello Julia, Czakó Gábor, Horváth Ádám és Jakab Roland tolmácsolásában, zongorán közreműködik Kéménczy Antal.

A musical a Johnstone ikrek történetét dolgozza fel, akik közül az egyik testvért az anyja születése előtt eladja egy jómódú asszonynak a szebb jövő reményében. A darab már az 1983-as bemutató évében elnyerte a legjobb új musicalnek járó Laurence Olivier-díjat, és a West End történetének harmadik leghosszabb ideig futó előadsa lett, 24 évig játszották. A József Attila Színházban szeptember 30-án lesz a premierje.

A drámai helyzetek után a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep, ugyanis a Made in Hungária házibuliban Fekete Gábor, Lukács Dániel, Horváth Csenge, Kulcsár Viktória, Chajnóczki Balázs, Fila Balázs, Zöld Csaba, Veres Dóra, Czakó, Gábor, Horváth Ádám és Jakab Roland szórakoztatja a közönséget.

A programsorozatot a társulati karaoke és kvízparty, az Alcor zenekar koncertje, valamint számos meglepetést ígérő tombolasorsolás zárja.

Aki pedig színházi élményre vágyik, a nagyszínházban megtekintheti a József Attila Színház egyik legnépszerűbb előadását, a Szibériai csárdást, azonban ennek megtekintése jegyvásárláshoz kötött!

Az évadnyitó utcabál pontos programja ITT érhető el!

Fotó: József Attila Színház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése