Márciusban a Főnix Csarnokban látható a Puskás, a musical és a Kőszívű

Több mint 100 ezer néző látta eddig a MusicalNeked Produkció két gigamusicaljét, a Puskás, a musicalt és a Kőszívű – a Baradlay-legendát. A népszerű előadások Budapest, Kecskemét, Szeged, Győr és Szarvas után most Debrecenbe, a Főnix Csarnokba érkeznek, ahol 2024 márciusában láthatja majd őket a közönség. Az előadásokra január 15-ig kedvezményesen válthatók jegyek.

Fotó: Urbán Ádám / Puskás, a musical

Az előadások alkotói ráadásul azokra is gondoltak, akik szeretnének jobban belátni a színfalak mögé: kulisszajárásokkal, és szervezett dedikálásokkal várják az érdeklődőket.

A március 14-én színre kerülő Puskás, a musical a világ legismertebb magyar sportemberének, Puskás Ferencnek és a legendás Aranycsapatnak állít emléket. A musical egy történelmi utazás az 1937 és 1960 közötti időkbe, és amellett, hogy felvillantja egy kivételes ember életútját, barátságról, szerelemről, csapatszellemről és csibészségről mesél. A két részes, mintegy három órás előadásban, melyet eddig több mint 90 ezer ember látott, 23 dal hangzik el, 100 szereplő lép színpadra, artistaprodukció, színpadi reptetés, különleges látványvilág és csak Debrecenbe készülő különlegességek teszik grandiózussá azt.

A főbb szerepekben Veréb Tamást, Gubik Petrát, Szabó P. Szilvesztert, Fehér Tibort, Ember Márkot, Náray Erikát, Cseke Pétert, Szerednyey Bélát, Nagy Sándort, Kovács Gyopárt és Harsányi Leventét láthatják, a darab író rendezője a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szente Vajk.

A március 15-i Kőszívű – A Baradlay-legenda író-rendezője szintén Szente Vajk. Jókai Mór klasszikus regényének, A kőszívű ember fiainak zenés színházi adaptációját eddig mintegy 40.000 néző látta Budapesten és Kecskeméten. Különleges látványvilág, artistaprodukció, hóesés és tűzvész kíséri a színpadon a három Baradlay fivér és édesanyjuk történetét az 1848/49-es forradalom és szabadságharc viharában. A bajtársiasság, a barátság, a hazaszeretet és a szerelem legszebb magyar története egy háromórás előadásban, fülbemászó slágerekkel.

A főbb szerepekben Feke Pál, Veréb Tamás, Gubik Petra, Ember Márk, Fehér Tibor, Náray Erika, Szerednyey Béla, Märcz Fruzsina lép színpadra, míg filmfelvételről – a „kőszívű ember” szerepében – Mécs Károly alakítása is része az előadásnak.

Iskolai, intézményi és céges csoportok számára árengedményeket kínál a MusicalNeked Produkció, a kedvezményekről az info@musicalneked.hu címen keresztül lehet érdeklődni. Családok és 65 év felettiek számára kedvezményes jegyek is elérhetőek - a jegytérképen keressék a négyfős családi jegyeket és a „Koros rajongók” szektorát!

Január 15-ig minden jegyet 30% elővásárlási kedvezménnyel vásárolhatnak meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése