Ismét Budapesten koncertezik Lara Fabian

Két évvel a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertje után ismét a magyar fővárosba érkezik a belga-kanadai popénekesnő, Lara Fabian. Az eseménynek ezúttal az MVM Dome ad otthont április 30-án.


Lara Fabian az elmúlt három évtizedben közel húszmillió lemezt adott el, Je T’aime elnevezésű turnéján pedig régi és új slágerekből is válogat majd. Így remélhetőleg olyan klasszikusok is elhangzanak majd, mint a J’y crois encore, a Tout vagy a Je suis malade, de bizonyára a legutóbbi, 2020-ban megjelent albumáról is válogat. Sőt, az is elképzelhető, hogy februárban megjelent Ta peine című száma is helyet kap a műsorban. A repertoárból pedig viszont biztosan nem hiányozhat a turné címadó dala, a Je t’aime.

Az énekesnő a nyelvi határokat átlépve szól a közönségéhez: ő maga hat nyelven beszél, dalai pedig olaszul, franciául, angolul és spanyolul szólalnak meg, és közvetítik a érzelmes, szívhez szóló üzeneteket.

„Rendkívül örülünk, hogy utolsó pillanatban sikerült bekerülnünk Lara Fabian turnéjába. Ez a koncert nem csak egy zenei esemény, hanem egy igazi kulturális élmény lesz mindannyiunk számára, mi pedig nagyon büszkék vagyunk arra, hogy másodjára hozhatjuk Magyarországra” – mondta el az eseményről Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa és ügyvezetője.


A Je T’aime turné magyarországi állomása A Koncertpromo és az Art&Culture, a BPM Group közreműködésével valósul meg, jegyek a koncertre az alábbi oldalon kaphatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése