Közel tíz év után ismét magyar előadó a Sziget Nagyszínpadának esti műsorsávjában

Kiemelt előadóként érkezik a Szigetre Azahriah, aki augusztus 8-án, a Nagyszínpad esti műsorsávjában kap helyet. Az előadó nem először koncertezik a fesztiválon, először 2022-ben láthatták a látogatók, most minden eddiginél látványosabb bulira készül.


Azahriah az elmúlt években Magyarország egyik leghallgatottabb előadójává nőtte ki magát, és bár népszerűsége hatalmas, idén csupán néhány fesztiválkoncertet ad. A szervezők azt ígérik, hogy a Szigeten tartott fellépés mindegyik közül kiemelkedik majd, hiszen mind hangzásában, mind látvány szempontjából „megspékelik extrákkal”.

„A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a Nagyszínpad esti sávjaiba - a közönségünk kívánságlistája alapján - jellemzően nemzetközi előadókat szoktunk meghívni. Azahriah tehetsége, eddigi sikerszériája és elképesztő rajongótábora azonban most az élbolyba tolt egy olyan magyar sztárt, aki méltán foglal helyet a Nagyszínpad kiemelt sávjában. Az pedig külön öröm számunkra, ha magyar előadók nemzetközi ismertségégének növelését segíthetjük” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Bár a koncertre napijegyek egyelőre nem elérhetők, az augusztus 8-i koncertnapra már megnyitották a jegyértékesítést.

Fotó: Sziget Fesztivál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése