Megújul a Szigeten Európa egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei helyszíne, a Colosseum

Yettel Colosseum néven születik újjá a 2024-es Szigeten az elektronikus zene otthona, az ókori amfiteátrumokat idéző Colosseum. A fesztivál egyik leglátványosabb építményében az alternatív elektronikus zene krémje, és hazai kedvencek is szórakoztatják majd Szitizeneket.


Az izgalmas dizájnelemek és a legkorszerűbb hangtechnika mellett egy extra, látványos fénydekorációt is kap Európa egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei helyszíne, ahol már teljes a fellépők névsora: többek között Richie Hawtin, Honey Dijon, Ellen Allien, Sven Väth, Nico Moreno és a Måneskin basszusgitárosa, VICTORIA is zenél, ezúttal szólóprojektjével.

Idén a Yettel támogatásával szépül tovább a Sziget parti-amfiteátruma, melyet a Hello Wood nemzetközi hírű építésziroda álmodott meg. A telekommunikációs cég a Sziget hivatalos partnereként képviselteti magát, és a fesztivál teljes területén megerősített hálózattal várja az ide érkezőket.

Az exkluzív Yettel Colosseumban a szervezők elmondása szerint új értelmet kap a bulizás fogalma, hiszen megnövekedett a tánctér, egy monumentális gladiátorfejben kapott helyet a DJ-pult, a látványról pedig több mint száz nagyteljesítményű intelligens lámpa, valamint pásztázó és derítő fények gondoskodnak

A Yettel Colosseum minden nap délben nyit, és egészen hajnali öt óráig – szombaton hatig – tart nyitva. Olyan programsorozatot álmodtak ide a szervezők, ami este tizenegy órától még bőven hozza a partikat, pedig ekkor már féláron kapható a Sziget napijegy.

A nyitónapon déltől sorban haladva itt lesz dtnb., Sonic Rain, ZISKO, Parkerstrange, Supergloss, CAIVA, Frederic, 23 órától pedig a gladiátor DJ pultot Funk Tribu, KI/KI, Richie Hawtin, Héctor Oaks foglalja majd el. A Sziget másnapján Retrouve, Pat Duff, James Cole, Sarah Story, LP Giobbi, Chloé Caillet, Enzo és Siragusa érkezik, az éjszakából hajnalig tartó sávban pedig jön ANOTR, Honey Dijon és Archie Hamilton. Pénteken Roocha, Poli, Pola, Ferrari Rot, Merve, CCL és Narciss után Dj Seinfeld, Job Jobse, valamint Eris Drew & Octo Octa szórakoztatja a közönséget, míg a Nap fel nem kel. Szombaton pedig már a napfelkelét is bulival köszöntheti a nagyérdemű, a programban pedig Raul Young & Dave Wincent, Aladarus, Shabaam, Bernathy Zsiga, Mateo & Spirit, SanFranciscoBeat, Marco Bailey, HOT X, Len Faki, Anfisa Letyago, Sam Paganini és Ellen Allien. Vasárnapra érkezik majd SouveQ & LERM, Raasa, Sobek & MULYA, Secret Factory, Jonathan Kaspar, Coeus, NTO live, AMÉMÉ, Sven Väth, Rebūke és Colyn. A zárónapon pedig Kitti Kay, SFB, VICTORIA, Part Time Killer, Raven, Lucia Lu, Clara Cuvé, Charlie Sparks, Nico Moreno, Dyen valamint SveTec zenéjére búcsúztatják a Szigetet.

Fotó: Sziget Fesztivál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése