Punk romantika az Újszínházban - Beatrice olvasópróba

Fejrázás, ritmusra kopogó ujjak és lábak - ez jellemezte leginkább a Ricse, Ricse, Beatrice című darab olvasópróbáját. A hangulat a zenei betéteknek volt köszönhető, melyeket a Beatrice legnépszerűbb dalaiból válogattak össze.


Teljes erőbedobással vágtak bele a színművészek az idei évad első bemutatóját megelőző munkába. Az olvasópróba során a darabban elhangzó dalokat is bejátszották, ami osztatlan sikert aratott: a társulat ráhangolódott a Beatrice nótákra és a rock hórukkra, ami így próba a punk romantika jegyében zajlott.

Nagy Feró és a Beatrice zenekar tagjai mellett a kor jellegzetes 80-as évek jellegzetes figurái is megelevenednek,majd a darabban, Korda György mellet az feltűnik az akkori lemezgyártás hazai mogulja, Erdős Péter is.

Gregor Bernadett Csuka Mónika bőrébe bújik. „Velem együtt az egész társulat nagyon várja a darabot. Nem egy szokványos előadásra készülünk, hisz a zenekar majd élőben játszik, és táncosok is részt vesznek a produkcióban. Én Feró első feleségét, Csuka Mónikát alakítom, aki az eredeti Betrice zenekar alapító tagja volt.

A próbák tehát megkezdődtek, hamarosan jönnek a kulisszatitkok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése