Szombaton a FEZEN nem érhet véget!

Bár ezúttal a FEZEN zárónapja szombatra esik, ez nem gátolhat meg minket abban, hogy jó koncerteket lássunk. Sőt, mivel másnap nem fenyeget a munka miatti korán kelés réme, akár hajnalig bulizhatunk kedvenc zenéinkre.


A BSW fellépése után Kasza Tibi érkezik a Harman Színpadra a Kasza Show Banddel, őt egy igazi legenda, DJ Bobo követi, majd amikor már azt hisszük, hogy ezt nem lehet fokozni, a Pitbull csap a húrok közé.

Akinek még ez sem lenne elég, átsétálhat a Fehérvár Színpadhoz, ahol Useme pörgeti fel a megfáradt fesztiválozókat, őket az Enter Shikari és a Korpiklaani követi. Az este zárásaként a magyar rock egyik legnépszerűbb, legendás zenekarát köszöntheti a fehérvári közönség: a Tankcsapdát.

A Hydro-Pierre Mouton Sátorban a Pál Utcai Fiúk és Blahalousiana után Ganxsta Zolee & A Kartel mondja meg a frankót, őket a Bëlga és a Fish! követi. A Sátor Necc Partyval zárja a fesztivált.

A Hammerworld Csarnok is készül egy hatalmas zúzásra, a Divided, a Fatal Error, a The Joystix, a Kies, a Sleepless és RATM – Subscribe gondoskodnak róla, hogy senkiben ne maradjon hiányérzet.

Csatlakozik hozzájuk a Captain Morgan Cabrio is, ahol a Kései Kitérő zenél, majd adja át a színpadot az est további fellépőinek, a Perfect Pillnek, az NB-nek, Odettnek, a Follow The Flownak, A Nyughatatlannak, végül pedig Dorkának.

Az Arconic-fonóba Boban Markovic és a Csángálló mellett visszatér a Szabad Színház Mika Myllyaho darabjával, a KÁOSZ-szal, felejthetetlenné téve a négy napos zeneünnepet, a FEZEN-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése