Ed Sheeran lesz a Sziget első napjának főfellépője!

Alig ért véget az idei Sziget fesztivál, máris van okunk várni a jövő augusztust, ugyanis bejelentették a nyitónap nagyszínpadának headlinerét, aki nem más, mint a brit énekes, Ed Sheeran.


A négy Grammy-díjjal, négy Ivor Novello-díjjal, öt Brit Awardsal és hat Billboard Awardsal jutalmazott énekes számai hatalmas népszerűségnek örvendenek a legnagyobb videómegosztón, Shape of You című számát csaknem négymilliárdszor hallgatták meg.

„Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével, és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett” – mondta el Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

A jövő évi Sziget Fesztivált 2019. augusztus 7. és 13. között rendezik meg, október 1-jén pedig egy különleges akcióval is készülnek a szervezők, 24 órán keresztül a készlet erejéig olcsóbban válthatók meg az 5 és 7 napos bérletek, illetve a vásárlók egy szigetes ajándékcsomaggal is gazdagabbak lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése