A Vígszínház után az Operettszínház előadásai is elmaradnak

Augusztus 21-én a Vígszínház közleményben tudatta: A Pál utcai fiúk című előadásuk egyik külsős szereplőjének koronavírus-tesztje pozitív lett. Nem sokkal később a Budapesti Operettszínház Facebook-oldalán adott tájékoztatást arról, hogy mivel egyik művészük is próbált a kérdéses időszakban, így kapcsolatba kerülhetett az érintettel. Ezért a Pesti Vármegyeházára, illetve Keszthelyre tervezett hétvégi fellépéseket a művészek és a nézők biztonsága érdekében lemondják.


Arról, hogy a Budapesti Operettszínházban felmerült-e a bármelyik dolgozó esetében a koronavírus gyanúja, a színház nem írt, közleményük szerint a fellépő művészek és a stábtagok is jól vannak. A teljes közlemény alább olvasható:

„Kedves Nézőink, tisztelt Operett- és Musical-rajongók!

Legmélyebb sajnálatunkra a mai és a mostani hétvégére tervezett további előadásainkat le kell mondanunk a COVID-járvány elleni védekezés miatt.
Művészeink és stábunk tagjai szerencsére mindannyian jól vannak, azonban a Vígszínházban ma délután bejelentett pozitív teszteredmény miatt fokozott elővigyázatosságra kényszerülünk: egy, a Budapesti Operettszínházzal szerződéses viszonyban álló művész a kérdéses időszakban próbált a Vígszínházban is. Sajnos nem áll módunkban az elmaradó előadásokig teszteredményeket kapni, ezért voltunk kénytelenek ehhez az óvintézkedéshez folyamodni. Az aktuális járványügyi helyzetben nézőink, művészeink és munkatársaink egészsége mindennél fontosabb, mindannyiunk közös érdekében maradnak el az előadások.

A jegyek visszaváltására vonatkozó információkat hétfőn tesszük közzé.

Megértésüket és türelmüket előre köszönjük!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése