Május 12-én érkezik a mozikba a Katinka című dokumentumfilm

Május 12-én mutatják be a Hosszú Katinkáról szóló hivatalos életrajzi dokumentumfilmet, amelyen még 2020 elején kezdtek el dolgozni. A kihívásokkal teli forgatás legemlékezetesebb pillanataiba a frissen elkészült trailer ad betekintést. 
 

Fotó: Katinka dokumentumfilm

A Katinka amellett, hogy megrajzolja a háromszoros olimpiai, huszonhatszoros világ- és harmincnégyszeres Európa-bajnok úszónő portréját, a tokiói olimpiára való felkészülését, az ottani szereplését, és az azt követő időszakot is feldolgozza. A dokumentumfilmből megismerhetjük Katinka gyermekkorát, felnőtté válását, magánéletének és sportkarrierjének meghatározó személyiségeit, állomásait, helyszíneit.

A látványos alkotás a Szupermodern Stúdió gyártásában készült, a Nemzeti Filmintézet támogatásával. Producere Lajos Tamás, rendezője Pálinkás Norbert, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, társproducere Bederna László, gyártásvezetője Závotszky Melinda, vezető operatőre Nagy András, operatőre Tóth Zsolt. A dokumentumfilm zeneszerzője Tövisházi Ambrus, vágója Gotthárdi Balázs.

A Katinka legújabb előzetese itt tekinthető meg: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése