3D-s varázslat az Arénában

November 13-án egyedülálló koncertshow érkezik a Papp László Sportarénába. A 2015-ben Prágában bemutatott, 15000 néző előtt sikerre vitt Vivaldianno a 3D-s vetítésnek köszönhetően különleges vizuális élményt nyújt, ami közelebb hozza a klasszikus zenét minden generációhoz.

A Vivaldianno ötlete Michael Dvořák cseh zenész és producer fejében született meg, aki Jaroslav Sveceny cseh hegedű virtuózzal karöltve hívta életre a koncert-show-t. Egy szintén cseh zenész, Tomas Belko társult hozzájuk forgatókönyvíróként és dramaturgként, a vizuális megvalósítást pedig egy japán művészre, Kosuke Sugimotora bízták.

Nem csupán eredeti és érzelemdús zenét kap az, aki ellátogat a koncertre, hiszen ezen az estén betekintést nyerhetünk Vivaldi életébe, megismerkedhetünk azokkal a momentumokkal, amik a zenéjét inspirálták. Az élményt a lélegzetelállító 3D-s látvány teszi teljessé.

Fotó: www.vivaldianno.hu
A minőségre garancia a több mint 132000 néző világszerte, és a fellépők névsora:

Michal Dvořák a leghíresebb cseh rockegyüttes, a Lucie alapító tagja, aki számos zenei díjjal büszkélkedhet, többek között a Nightingale-lel is, amit akár a cseh Grammy-díjként is említhetnénk, de más területen is találkozhattunk vele, hiszen több film zenéjét is jegyzi.
Nem kisebb név Jaroslav Svěcený sem, akit ma a legjobb cseh kortárs hegedűművészként tartanak számon. Nevéhez összesen 42 CD-felvétel fűződik, ő az első cseh hegedű virtuóz, aki leszerződött a SONY CLASSIC-kal.
Az este sztárvendége a San Diego Philharmonic szólistája, az amerikai Tina Guo csellóművész, aki olyan ismert együttesekkel és zenészekkel is játszott már együtt, mint a Foo Fighters, Al Di Meola, Carlos Santana vagy éppen Stevie Wonder.

A koncertsorozat természetesen nem ér véget Budapesten, a magyar főváros után Rigában, Tallinban, Szentpéterváron és Moszkvában is látható lesz ez a minden kétséget kizáróan felejthetetlen koncert.

Jegyvásárlás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése