Etus 80. – Csűrös Karola születésnapja

Csűrös Karola november 6-án töltötte be 80. életévét, ebből az alkalomból köszöntötték fel a Madách Színházban. A színház több munkatársa valamint régi ismerősök is jelen voltak az eseményen.

Szirtes Tamás, a Madách igazgatója nyitotta meg az ünnepséget, akinek a mondandójába a művésznő többször belevágott, kijavítva őt – s egyszersmind jelezve a kötetlen, barátságos hangulatot, ami a Stúdió Színpadon uralkodott.

A művésznő 54 éve tagja a Madách Színháznak, azonban nemcsak a színpadon mutatta meg tehetségét, számos filmben szerepelt, valamint ő alakította a kultikussá vált Szomszédok című sorozatban Etust, akit az egész ország megszeretett.

Az ünnepségen többek között jelen volt Kerényi Imre, Trokán Péter és Nemcsák Károly is. Székhelyi József és Lőte Attila saját verseikkel köszöntötték Csűrös Karolát, míg mások elmeséltek egy-egy régi történetet. Abban azonban mindannyian egyetértettek, hogy egy nagyon kedves ember, Szirtes tanár úr szavaival élve „egy szeretetre méltó nő”, amit ő már 1970-es megismerkedésükkor tudott. 

Írta: Kovács Alexandra
Fotó: Madách Színház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése