Sting megállíthatatlan

Október 13-án 5 év után újra hazánkba látogat a rock koronázatlan királya, Sting. A 57th & 9th elnevezésű turné igazi csemegének ígérkezik a rock szerelmesei számára, az eddigi kritikai és rajongói visszajelzések alapján fergeteges show-ra készülhetünk.


A koncert zenei alapanyagául szolgáló stúdióalbumot – mely Sting tizenkettedik kiadott korongja és 10 számot tartalmaz – mindössze néhány hét alatt vették fel. 

A gitárcentrikus rock turné, amely Észak-Amerikából indult, sikert sikerre halmozott az amerikai kontinensen, majd Európán át meghódította Ázsiát is. Nem kell azonban sokáig nélkülöznünk a világhírű zenészt, ugyanis a nyár folyamán visszatér Európába, ősszel pedig a magyar közönséget is elkápráztatja.

„Sting nem csupán egy előadó, aki jön és ad egy koncertet. Ő egy alkotó, aki azért jön, hogy művészetet hozzon létre a színpadon.” – Alto Voltaje, Puerto Rico

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül vásárolhatók. Az öt különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók az október 13-án megrendezésre kerülő fellépésre. 

Fotó: ew.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése