Ideiglenesen bezárt a Spinoza Színház

A belváros szívében működő Spinoza Színház, amely számos független társulatnak és alkotónak biztosított bemutatkozási lehetőséget, az évad végéig felfüggesztette tevékenységét, és nem játssza a már futó előadásait. A fennállásának 15. évfordulóját ünneplő színház a szünetet a játszóhely renoválására, modernizálására használja, hogy nyáron méltóképpen ünnepelhessék az évfordulót.


Dr. Sándor Anna igazgató a döntést azzal indokolta, hogy a Spinoza Kávéházat bérlő társaság külföldi tulajdonosa technikailag annyira akadályozza a Színház működését – többek között nem használhatják a kávéház ruhatárát, pénztárát, irodáját, telefonját, de még az internetet sem –, hogy lehetetlenné vált a munka. A konfliktus kezelésére igyekeznek mielőbb megoldást találni, addig is modernizálják a játszóhelyet, illetve a szeptemberi programjaikra koncentrálnak. 

Természetesen a már megváltott jegyek árát visszatérítik. A belépők visszaváltására munkanapokon 14-16 óra között van lehetőség a Spinoza alatti Lámpás nevű romkocsmában április 27-ig. Aki úgy dönt, hogy megtartja a jegyét őszig, szeptemberben még egy jegyet kap ajándékba bármely előadásra. Ha valaki nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, és nem tudja a megadott időpontban visszaváltani a jegyét, kérheti a vételi ár online visszautalását is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése