Ismét dübörög a rock a Királyok Városában

Július 25. és 28. között rockzenétől lesz hangos Székesfehérvár, a szervezők ezúttal is színes programkínálattal várják az érdeklődőket, a zenekarok hat színpadon csapnak a húrok közé.


A két nagyszínpad már az első napon magasra teszi a lécet, míg a Harman Színpad a külföldi zenekarokat fogadja, a Fehérvár Színpadon magyar bandák játszanak. Az előbbin a holland Delain indítja a show-t, őket a nigeri Epica, majd a német Helloween váltja. A másik színpadon a közönség kedvenc The Biebers kezd, őket a Wellhello követi, az estét pedig a Halott Pénz zárja.

A Hydro-Pierre Mouton sátorban a Lóci Játszik hangolja a fesztiválozókat, hogy aztán a Paddy & The Rats buliján együtt énekelhesse mindenki: It's alright!. Az este azonban itt még korántsem ér véget, hiszen utánuk az Esti Kornél, és a már-már hazajáró 30Y zenél. Aki tovább bulizna, annak sem kell csalódnia, hiszen itt még hajnali 1-kor is folytatódik a buli, a Dj-k „egymásnak adják” a keverőpultot.

A Hammerworld csarnok ezúttal is színvonalas előadókkal készül a FEZEN-re: ott már a délután folyamán fesztiválhangulat uralkodik majd a Magma Rise jóvoltából. Őket követi a The Trousers, az AWS, az Apey & The Pea, majd a nap zárásaként a Junkies és az Iron Maidnem lép színpadra.

A Captain Morgan színpad is csatlakozik a délutáni hangolódókhoz a Slowmesh-sel, akiket a 21 Gramm, a Rudán Joe Band, és a Gypo Circus követ. A Hydro-Pierre Mouton sátorhoz hasonlóan itt sem áll meg a buli, a JAM után 2-kor a Zsiráf játszik levezetőt az első naphoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése