A gregorian mesterei ismét Magyarországon

Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a karácsonyra. Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkor, hagyományos és modern dalok fúziójával.

A Szent Dalok (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozat már novemberben elkezdődik, és december 13-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus gregorian stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.

A koncert estéjét meglepetések és a Karácsony Szelleme járja át a legnemesebb értelemben.


A szerzetes ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás.

Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató gregorian kórushangzással elegyítik.

A Gregorian társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, telt házas turnékkal és körülbelül 2 millió lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik.

Jegyek az Eventim hálózatában kaphatók ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése