Kasztráló anya, érzelmek dzsungele

A Láthatáron Csoport célja, hogy művészeti és színházpedagógiai tevékenységükkel hozzájáruljanak társadalmunk szolidárisabbá és toleránsabbá tételéhez, hogy felszabadult, elmélyült, gondolatébresztő és szemléletformáló párbeszédet folytassanak olyan témakörökben, amelyeket sokszor tabuként, bizonyos rétegek problémájaként vagy családi magánügyként kezel a társadalom.


A megmentő című tavaly bemutatott, legfrissebb darabjuk új helyszínen, a Magvető Café hangulatos színpadán, valamint falai és könyvespolcai között január 17-én 19.00-kor látható újra. Kincses Réka darabja két lánytestvérről és egy kasztráló anyáról Szabó Veronika pszicho-groteszk rendezésében, Alida Bevk és Feuer Yvette előadásában.

Az előadás után sor kerül a Tűsarok című egykori női portál alapítóival közösen szervezett beszélgetésre is. A Keressen a nő! – Tűsarok estek Vol2 című blokkban Artner Szilvia Sisso újságíró, dr. Ritter Andrea klinikai szakpszichológus és az alkotók arról beszélgetnek, miből áll össze egy nő identitása élete során. Az est további részében utószilveszteri mulatság lesz női zenékkel, dj Miss Mizzi hangszertárából.

Helyspecifikus párkapcsolati tárlatvezetésük a régi jó helyén, a Kugler Art Szalonban látható 2019-ben is. Január 25-én 19.00-kor kezdődik az Én, te, mi című előadás, amelynek keretében Vendel Hajnalka, alias Szabó Veronika tárlatvezető és kedvenc színészeik – Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni, Mangold Roland – igazítják el az érdeklődőket a festői környezetben és az érzelmek dzsungelében.

Jegyfoglalás: info@lathataroncsoport.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése