Premierrel nyit ki újra az Átrium

A közönségforgalmi terek fertőtlenítése, illetve két hét kényszerű egészségvédelmi és járványmegelőzési szünet után újra tart előadásokat az Átrium, és rögtön premierrel tér vissza: David Javerbaum Isteni végjáték című darabjának főszerepében Alföldi Róbert lesz látható.

Az öldöklés istene

Augusztus 26-án a színház úgy döntött, hogy a nézők, illetve a fellépők biztonsága érdekében szeptember 5-ig nem tart rendezvényeket. A II. kerületi népegészségügyi osztállyal egyeztetve a színház eleget tett a szükséges fertőtlenítési és elővigyázatossági intézkedéseknek, így a további rendezvények megtartásának nincsen akadálya. 

A színház számára is elsődleges a közönség és a munkatársak biztonsága, ezért sok más színházhoz hasonlóan az előadások alatt az Átrium teljes területén kötelező lesz a maszk viselése a közönség és a munkatársak számára is. A hatóságok és a WHO szerint is ez az egyik leghatékonyabb módja a közös védekezésnek, és ez tudja biztosítani, hogy a közönség folyamatosan látogathassa az előadásokat, hiszen nélkülük nincsen színház, illetve hogy az előadások meg lehessenek tartva.

Szeptemberben Alföldi Róbert után, aki a bemutató mellett Molnár Ferenc klasszikusában, az Egy, kettő, háromban és az Igenis, miniszterelnök úr! című politikai szatírában is látható lesz, Hernádi Judit (A félelem megeszi a lelket) és Péterfy Bori (Az öldöklés istene) is visszatér az Átrium színpadára. Szeptember 10-én az Újságmúzeum Live című produkció mutatkozik be az Átriumban, a nagysikerű Újságmúzeum Facebook-oldal színházi változataként. Az Isteni végjáték bemutatójára szeptember 11-én kerül sor. A biztonsági okokból elmaradt előadásokat októberben pótolja a színház.

Fotó: Lakatos Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése