Bőröndben érkezhet a segítség a Budapest Bábszínházba

A közönség segítségét kéri legújabb bemutatójához a Budapest Bábszínház, a Dekameron 2023-hoz ugyanis sok-sok bőröndre van szükségük.

Forrás: Budapest Bábszínház

Teljes erőbedobással zajlanak a Budapest Bábszínház új bemutatójának előkészületei. Márciusban Dekameron 2023 címmel mutatják be Szikszai Rémusz legújabb rendezését, melyben tíz kortárs magyar író – Fábián Péter, Gimesi Dóra, Háy János, Jászberényi Sándor, O. Horváth Sári, Parti Nagy Lajos, Székely Csaba, Szikszai Rémusz, Tasnádi István és Závada Péter – tíz története elevenedik meg a Nagyszínpadon.

Hogy a Dekameron hol játszódik, és kik a szereplők, azt még egy rövid ideig titokban tartja a színház, viszont szükségük van bőröndökre, amihez a közönség segítségét kérik. Ellinger Edina igazgató elmondta: környezettudatos színházként célul tűzték ki, hogy amikor csak lehet, a színpadon is támogassák az újrahasznosítást.

Ha valakinél tehát akad otthon feleslegessé vált, jó állapotú bőrönd, utazótáska – lehet gurulós, csatos, zipzáras, régi vagy új, mintás vagy egyszínű – és szívesen a színház rendelkezésére bocsátaná, december 10-ig között juttassa el a Budapest Bábszínház szervezési irodájába.

A szervezési iroda nyitvatartási ideje: hétfő-csütörtök 10:00-18:00, péntek 10:00-17:00.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése