Versek lepik el a kisföldalatti szerelvényeit

Advent első vasárnapjától huszonnyolc napon át huszonnyolc ünnepi hangulatú magyar vers szólal meg neves művészek előadásában a kisföldalatti megállóiban – közölte a BKV Zrt. MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.


Mint írják, a BKV advent első hétvégéjétől nemcsak egy feldíszített adventi villamossal, hanem irodalmi élménnyel is szeretné szebbé tenni a várakozás idejét.

Ezért vasárnaptól huszonnyolc napon át huszonnyolc ünnepi hangulatú magyar vers szólal meg művészek – Áfra János, Csuja Imre, Ecsedi Erzsébet, Für Anikó, Gáspár Sándor, Holecskó Orsolya, Kálloy Molnár Péter, Korhecz Imola, Kőszegi Ákos, Likó Marcell, Mácsai Pál, Mihály Adél, Mihály Péter, Nagy Péter, Őze Áron, Szálinger Balázs, Szarvas József és Tóth Ildikó – hangjával.


A közlemény felidézi, hogy a projekt a BKV Zrt. és a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület együttműködésében indított, Vers a peronon elnevezésű kezdeményezés keretében valósul meg.
A Vers a peronon adventi kiadásában egy-egy percben lesznek hallhatók az ünnepi versek hétköznap és hétvégén minden órában.

Fotók: BKV Zrt. / Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése