A varázslat életre kel

Január 21-én egy minden szempontból különleges koncertélményben lehet része a közönségnek a Papp László Sportarénában. J. K. Rowling Harry Pottere ugyanis ezúttal egészen rendkívüli módon elevenedik meg vásznon és színpadon.


Első alkalommal kerül megrendezésre egy olyan szimfonikus koncert, melynek keretében a zenekar élőben kíséri a 2000-es évek elejének egyik legnagyobb klasszikusát, a Harry Pottert. A Magyar Virtuózok Zenekar zenei sorozatának első állomása Roxfortba kalauzol, miközben egy 12 méteres kifeszített vásznon élvezheti a közönség a három jóbarát kalandos történetét.

A koncert-turné, amely 2016 júniusában indult, egyedülálló zenei és filmélményt nyújt. Justin Freer, a CineConcerts elnöke és a Harry Potter filmzenei koncertsorozat producere/karmestere úgy fogalmazott, hogy „a Harry Potter filmeposz egy olyan egyedülálló kulturális jelenség, amely ma is több millió rajongónak szerez örömet szerte a világban. Nagy megtiszteltetést jelent számunkra, hogy olyan élményt kínálhatunk nekik, melynek során a világon először élő szimfonikus zenekari kíséretben csendülnek fel a díjnyertes zeneművek, a hatalmas képernyőn vetített filmmel párhuzamosan. Ez mindenki számára feledhetetlen élmény lesz.”

Jegyrendelés ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése