Hernádi Judit és Kern András Szegeden – Budapesti vendégelőadások a Szegedi Nemzeti Színház ünnepi műsorában

A saját produkciók mellett decemberben az Orlai Produkció, a Játékszín, a L’art pou l’art Társulat és Varsányi Anna népszerű előadásait is megtekintheti a szegedi közönség.

Fotó: Orlai Produkciós Iroda
Garantált szórakozást kínál nézőinek a Szegedi Nemzeti Színház az ünnepek alatt is. A Nagyszínházban többek között a Szentivánéji álom, a Szaffi és a Valahol Európában című saját darabok mellett december 25-én az Orlai Produkció Valódi hamisítvány című vígjátéka kerül színpadra Hernádi Judittal és Kern Andrással; december 27-én a L’art pour l’art Mintha elvágták vol című előadása ígér felhőtlen szórakozást, december 28-án pedig a Játékszínből érkezik a Legyen a Feleségem! című vígjáték, olyan közismert fővárosi színművészekkel, mint Nagy Sándor, Pataki Szilvia, Kovács Patrícia, Lévay Viktória, Gálvölgyi János és Tóth Enikő.

A Kisszínházban december 26-án, 28-án és 29-én Varsányi Anna Ünnep című nagysikerű vígjátékát láthatja a közönség a szegedi kedvencek közül Szilágyi Annamária, Csorba Kata, Kárász Zénó, valamit Rédei Roland közreműködésével. Mindemellett december 26-án Karácsonyi dixie gála, 29-én pedig a Docpiano Band Hakol Beseder című estje várja a kikapcsolódni vágyó nézőket.

Jegyvásárlási lehetőség a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodájában a Stefánia 6. szám alatt és a www.szinhaz.szeged.hu weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése