Tízezer könyvvel támogatja a Libri a Kórházszövetséget

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait.
A vállalat a Scolar és a Jaffa Kiadóval, illetve a Libri Kiadói Csoporttal együttműködve 10 000 könyvet ajánlott fel, hogy segítse azokat a nehéz helyzetbe került betegeket és kórházi dolgozókat, akik a rendkívüli napokban a kórházban betegeskednek, illetve éjt nappallá téve dolgoznak. A könyvkereskedő cég és partnerei külön figyelmet szenteltek annak, hogy minőségi könyveket ajándékozzanak és juttassanak el a betegeknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, illetve az egészségügyi dolgozóknak és családtagjaiknak. Ezért választottak ki olyan műveket, mint a Harry Potter-történetek, Varró Dániel verseskötete, Bear Grylls kalandregényei, vagy a Geronimo-mesék, de megtalálható a könyvadományok között Fa Nándor nagy sikerű önéletírása vagy Kimi Raikkönen életrajza is.

A Libri a Kórházszövetségnek juttatja el a könyveket, ők gondoskodnak a könyvek elszállításáról a kórházakba. 

A Libri – a Kórházszövetséggel együttműködve – a könyvadományokon túl más utakon is szeretné támogatni a magyar kórházakat és azok dolgozóit, ezért weboldalán keresztül áprilisban adományt is gyűjt a szövetségnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése