A KV Társulat, az E-Mancik Színházi Manufaktúra és a Jurányi Ház bemutatja: Gyerek-kell 0.0 – Gyerekkel a karanténban, és azután

O. Horváth Sári Lenni vagy nem c. művének közös bemutatója kapcsán álmodott meg a KV Társulat, az E-Mancik Színházi Manufaktúra és a Jurányi Ház egy eseménysorozatot anyasággal, gyermekvállalással kapcsolatban. A Gyerek-kell projekt keretében beszélgetéseket, performanszokat és képzőművészeti kiállítást terveztek, még áprilisban. A vírushelyzet azonban közbeszólt, így a program őszre tolódik. Addig is az eseménysorozat „nulladik” darabjaként egy beszélgetést kínálnak, – még online formában – amely az elmúlt időszakra és a közeljövő kilátásaira reflektál. 


Három édesanyával; Balla Eszter, Dobra Mara színésznőkkel és Sákovics Diana szexuálpszichológussal azt feszegetik, hogy kiheverhetők-e a karanténhelyzet szülői nehézségei, pozitív gyakorlatai átmenthetők-e a „hétköznapokra”, hogyan alakultak a szülői szerepek ebben a helyzetben, milyen hatással van a gyerekekre és a szülő-gyerek kapcsolatra a bezártság, illetve a nyitás. 

A beszélgetés a Jurányi FB oldalán  és a társulatok Lenni vagy nem FB oldalán követhető június 9-én 19:00-tól. Moderátor Gyárfás Dorka WMN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése