Jönnek az Anyatigrisek – musical a gyereknevelésről

A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól. – A Liliom Produkció jóvoltából végre hazánkban is látható a világhírű musical, Sue Fabisch legendás darabja! Az eredeti angol nyelvű előadást tíz éve játsszák töretlen sikerrel a világ minden táján. A produkciót Danics Dóra, Veres Mónika Nika, Jónás Andi és Király Linda főszereplésével a női témákat eddig is nagy sikerrel színpadra állító – Tallós Rita rendezi. Az Anyatigrisek című koncertszínházi előadást november 15-től láthatja a nagyközönség Budapesten, a MOM Kulturális Központban. 


Az Anyatigrisek tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka vagy tapasztalatlan kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan mindenkit jókedvre derít majd. 

Kell ennél több a közönségnek?

Amy-nek, a mindenórás kismamának babaváró bulit rendeznek a barátnői. Barbara az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina az elvált, megfelelés-kényszeres anyuka együtt látják el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról. 

A három nőnek hála, már nem sokáig… 

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játsszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény! 

A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd….és ez nem véletlen…. 

Az Anyatigrisek a Liliom Produkció első saját darabja, amellyel bemutatkozik a magyar közönségnek. Tallós Rita, ízig-vérig boulevard rendező. Több nagysikerű előadásával már bizonyította, hogy kitűnő érzékkel választja ki, miből lesz sikerprodukció. Leghíresebb rendezése a Menopauza, a mai napig folyamatos teltházzal fut a Játékszínben. Az Anyatigrisekkel a Liliom Produkció női színháza indul el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése