Majkával, Scooterrel és az idén 20 éves Halott Pénzzel érkezik a FEZEN Fesztivál

Július 31. és augusztus 3. között rendezik meg az ország egyik legnagyobb pop-rock-metál fesztiválját, a FEZEN-t, melynek a korábbi évekhez hasonlóan a vasútállomásnál lévő First Field és a FEZEN Klub ad otthon. A 27. alkalommal megrendezésre kerülő négynapos rendezvényen számos hazai és nemzetközi előadó képviselteti magát, a szervezők 50 koncerttel várják az érdeklődőket.


Év eleje óta folyamatosan jelentik be a FEZEN fellépőit, akik között a korábbi fesztiválokhoz hasonlóan vannak visszatérők, de olyanok is, akik most először lépnek majd színpadra itt. Régi ismerősként köszönthetik a fesztiválozók többek között a Belgát, a Lordot, a Tankcsapdát, Majkát, vagy éppen a szombati nap headlinerét, Scootert, de rendszeres visszatérő az idén 20. születésnapját ünneplő Halott Pénz is.

És ha már igazán várt koncertekről van szó: rengetegen érdeklődnek például a német heavy metál egyik nagyágyújának koncertje iránt, Avantasia az első nap egyik főelőadója lesz.


A szervezők folytatták a korábbi évek jól bevált gyakorlatát, és zeneileg a lehető legszélesebb palettáról válogattak. Így a poposabb hangzás mellett a rock, a metál és a techno is megfér, így válik a FEZEN valódi családi rendezvénnyé. És bár kifejezetten gyerekeknek szánt koncert ezúttal sem lesz, a nyolc és tizennégy év közötti fiatalok kedvezményesen léphetnek majd be a területre.

További információk a fesztiválról: https://fezen.hu/

Fotók: FEZEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése